Тенісний турнір

2015-11-11

/Files/images/IMG_20151116_082848.jpg

Сьогодні часто можна почути серед молоді, що престижно бути спортивним, підтягнутим, здоровим. На щастя, більшість юнаків і дівчат бачать своє майбутнє у здоровому способі життя. Дехто, правда лише у мріях, а для когось це реальність, сенс існування.

Можливостей для занять спортом на сьогоднішній день багато. Це і секції, і гуртки, тренажерні зали і уроки фізичної культури в школі. Бо саме шкільні уроки доступні для всіх, а вчитель побачить кожного учня, допоможе, порадить, підкаже. Робота ця нелегка, але результативна: діти вчаться переборювати труднощі; страх, невпевненість у собі. Стимулом для зростання юних спортсменів є конкурси і змагання різного рівня, які організовуються відділом освіти та відділом молоді та спорту Обухівської райдержадміністрації.

Нещодавно стартувала районна спартакіада серед сільських шкіл І-ІІ ступенів. У середу 11 листопада відбулися змагання з настільного тенісу. Учні Долинянської ЗОШ теж брали участь у турнірі. Команда школи складалася із шести учасників. Діти дуже хвилювалися, бо не хотіли підвести своїх товаришів. Хвилювання виявились даремними. Ніхто з команди не залишався без нагороди. Базяк Ніколь зайняла І місце серед дівчат 7 – 8 кл., Власенко Микита І місце серед хлопців 7- 8 кл., Геля Олексій виборов перше місце серед хлопців 9 кл., Литвин Ірина – ІІ місце серед дівчат 9 кл., Яценко Ліна – ІІІ місце серед дівчат 5-6 кл., Цимбалюк Олександр – ІІІ місце серед хлопців 5-6 кл. Школа посіла І місце у загальнокомандному заліку. Отже, є чим пишатися наставнику майбутніх олімпійців, вчителю фізкультури Кияниці Володимиру Андрійовичу, а також всьому колективу школи.

Тож побажаймо всім, хто любить спорт, нових перемог і звершень. Так тримати!!!

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi